News    Guild    Options    More
Forums:   Guild,    Games,    Hardware,    Misc
Home 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0

0 Forum Home > Games > Vanguard: Saga of Heroes > General Discussion > Vanguard Crash to Desktop?
 
Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06-13-2007, 11:16 PM   #1
DrFalken
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 13
Default Vanguard Crash to Desktop?

Is anyone else having a crash to desktop when starting vanguard after yesterday's patch?
 
DrFalken is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 11:29 PM   #2
Fingurs
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 9
 
Server: Florendyl (RP)
Name: Fingurs Delgnomi
Guild: Halcyon Affinity
 
Default

Quote:
Originally Posted by DrFalken View Post
Is anyone else having a crash to desktop when starting vanguard after yesterday's patch?
Yes. Do you use the Drox UI?
 
Fingurs is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 11:31 PM   #3
DrFalken
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Fingurs View Post
Yes. Do you use the Drox UI?
I use nothing that did not come standard with the game....It was working pre-patch....
 
DrFalken is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 11:46 PM   #4
Jebus
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 94
Default

Did you try DE-selecting your character from the startup screen?
 
Jebus is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 11:48 PM   #5
Loampounder
Into the Volcano
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,972
Default

Start the game, enter your password, download, press play, and then crash? on the patch window, turn your character selection to "Select Character" instead of a character name. It happened to me and that change allowed me to log on.

Funny how a patch, that announced many big fixes, has a new one unpon log-in. I laugh at those people who said that SOE would save this game.
 
Loampounder is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2007, 11:58 PM   #6
DrFalken
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 13
Default

Quote:
Originally Posted by Loampounder View Post
Start the game, enter your password, download, press play, and then crash? on the patch window, turn your character selection to "Select Character" instead of a character name. It happened to me and that change allowed me to log on.

Funny how a patch, that announced many big fixes, has a new one unpon log-in. I laugh at those people who said that SOE would save this game.
It is set to character selection....always has been....even when I select on the login screen which character I wanted it still brought me to the char selection screen
 
DrFalken is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 11:21 AM   #7
warakus
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 333
Default

I CTDed about 10 times yesterday.. Before the patch it was rarely happening.

Also I am getting way more lag and warp lag. Around built up areas I allmost crash. I have to allow time for it to update if moving into a built up area or I will crash.
 
warakus is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 12:23 PM   #8
zeno
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by DrFalken View Post
Is anyone else having a crash to desktop when starting vanguard after yesterday's patch?

I did...three times in a row. I restarted my computer and it worked fine after.
 
zeno is offline   Reply With Quote
Reply
Forum Jump


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 07:12 AM.



©2005-2011 Silky Venom
Hosted by...
Uberguilds Network